Badudstilling på 600 m2

Udstilling fyldt med alt til det nye badeværelse

Kør en tur til vores store udstilling i Middelfart og se det brede udvalg af komplette badeværelser, badeværelsesmøbler, -tilbehør og meget mere. Vores badekspert står klar til at hjælpe dig med inspiration og gode tips til dit nye badeværelse.

I udstillingen finder du produkter og løsninger fra vores samarbejdspartnere: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m. Så du har mulighed for at få et godt overblik over mulighederne på markedet, så du bedre kan sammensætte dit helt personlige badeværelse. Udstillingen er således fyldt med lige fra vandhaner, toiletter og brusehoveder til badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør.

VVS- & energiløsninger til boligen

Mangler du gode råd til energioptimering af din bolig eller løsninger inden for VVS, så kan du forhøre dig hos Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører i udstillingen.

Bemanding & booking af vejleder

På centerets hjemmeside er det muligt at booke en badkonsulent og se hvornår du finder en ekspert i enten badeværelser, vvs eller energiløsninger.

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Center

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart
Tlf.: 69 13 65 00

@: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
W: bedrebad-bedreenergi-center.dk

Åbningstider: Alle dage 10-17 på nær mellem jul og nytår (Se hvornår der er bemanding på hjemmesiden).

Læs mere om: