Bad og bryggers 

Nogle ønsker et klassisk badeværelse, mens andre foretrækker mere eksklusive løsninger.
Nogle vil have det mest basale, hvor andre ønsker at skabe et rum for velvære og afslapning.
Men uanset hvad, så er et veludført badeværelse til daglig glæde for alle i boligen.

Du får øget velvære og komfort med et ny, flot designet og velindrettet badeværelse. Hele familien vil kunne glædes mange år fremover over de velfungerende rammer og nye, forbedrede funktioner. Og det er ikke kun komforten som øges – boligens værdi øges også, hvilket kan ses, den dag hvor boligen skal afhændes.

Og så er der daglige besparelser – for dagens teknik på badeværelset er indrettet til at forbruge mindst mulig energi og ressourcer. Udover badeværelser indretter vi også bryggerser.

Mangfoldighed – og skræddersyede løsninger

Bedre Bad Odense N står for mangfoldighed i produkter og løsninger, og vi kommer gerne med oplæg der er skræddersyet netop din families ønsker og behov. En del af dette oplæg er blandt andet billeder fra vores tegneprogram, hvor du se kan det færdige resultat af dit badeværelse eller bryggers, før vi påbegynder arbejdet.

Alle opgaver i badeværelset

Vores opgaver spænder i øvrigt vidt: Fra installation eller udskiftning af en enkelt vandhane over installation af nyt vand- og varmeanlæg til totalrenovering af badeværelser. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor.

Kun én kontakt gennem projektet

Ved totalentrepriser udarbejder vi prisoverslag eller tilbud på netop det stykke arbejde du ønsker udført. Derefter koordinerer vi hele projektet og de øvrige håndværkere, så du kun behøver at have os som kontaktled.

Badeværelser – over hele Fyn

Vi skaber badeværelser og bryggerser over hele Odense og Fyn.

Læs mere om: