Den nemmeste vej til dit nye drømmeBADEVÆRELSE

Bedre Bad er ekspert i totalløsninger og din genvej til badeværelset fra dine drømme.

Når du forhandler et nyt badeværelse med Bedre Bad – Bedre Energi Odense N, så skal du være klar over at vi arbejder med konceptet totalløsning. Det første du vil bemærke i forbindelse med dette koncept, er at vores priser indledningsvis godt kan virke højere end vores konkurrenters. Årsagen til dette er, at vores priser er alt inklusivt. Og ja du læste rigtigt, der står faktisk ALT inklusivt. For at uddybe lidt nærmere, så betyder dette er vores priser er inklusive rådgivning, levering, montering/installation, servicering og efterfølgende oprydning. Du kan altså være sikker på, at den pris vi aftaler, er den pris du betaler. Vi arbejder nemlig ikke med skjulte gebyrer eller ekstra regninger, som først bliver sendt efter færdigt projekt. Vi bryster os af at være en af de eneste VVS-installatører i hele Danmark, som kan sige at vores kunder aldrig modtager ekstra eller skjulte regninger, og at vores priser er fuldstændigt transparente.

Men vores transparente priser er langt fra den eneste fordel ved at vælge en totalløsning. Totalløsningen betyder nemlig også, at vi overtager alle praktiske opgaver i forbindelsen med skabelsen af dit nye badeværelse. Du slipper for besværet, når vi forvandler dine drømme til virkelighed. Vi sørger nemlig via vores store leverandørnetværk for, at du får tilsendt kvalitetsmaterialer i rette mængde, kvalitet og til rette tid. Herefter koordinerer vi indsatsen: Det er lige fra vores dygtige fagfolk laver de første løse streger, og kommer med indretningsforslag, til håndteringen af de forskellige håndværkeres indsats, til den afsluttende finish.

Du skal med andre ord blot læne dig tilbage, og glæde dig til at slå dørene op til et funklende færdigt badeværelse. En yderligere bonus er, at du undervejs i hele projektet kun vil have en kontaktperson. Da vi sørger for alle praktiske opgaver, skal du blot komme til os, hvis du har nogle ændringer eller spørgsmål til processen. Vores erfaring siger os, at denne løsningsmetode er den mest effektive, og samtidigt den mest behagelige for vores kunder. Det tillader os at sikre et højt serviceniveau og et fokus på kvalitet hele vejen gennem projektet.

Lad dig inspirere

Nogle gange kan det være svært at visualisere et nyt badeværelse, og gennemskue de mange muligheder som er på markedet. Vi har en fornuftig løsning til dig lige her: Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger. Her finder du nogle af de mange badeværelser, som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde.

Alternativt finder du et link til vores online tegneprogram ved at klikke her. Heri kan du tegne dit nye badeværelse helt fra bunden. Det er muligt at se din tegning i et 3D perspektiv, og du kan vælge mellem en meget bred vifte af forskellige badeværelseselementer. Vi lægger stor vægt på at skabe de helt personlige badeværelser, og derfor går vi gerne ind og rådgiver og kommer med gode ideer til dit nye badeværelse. Vi har gennem vores mangeårige tid i branchen fundet frem til et tip eller to, som kan gøre badeværelset ekstra funktionelt og lækkert. Derudover er det bare at finde frem til den stil, som passer din husstand bedst.

God inspiration og ærlig rådgivning

Bedre Bad Odense N har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier. Og så kan du være sikker på en kompetent rådgivning, hvor vi er hudløse ærlige.

Vi har mange års erfaring med badeværelser, og vi står altid klar til at rådgive dig, så du ender med den bedste badeværelsesløsning.

Hos Bedre Bad Odens N er du garanteret at møde veluddannede og kompetente medarbejdere. Det er vores målsætning altid at udføre arbejdet i en høj kvalitet og til den aftalte tid og pris.

Vi sætter altid en ære i at overholde vores aftaler, betingelser og leveringstider. Vi forlader heller ikke dit hjem før arbejdet er helt færdigt, der er ryddet op og badeværelset er klar til at blive taget i brug.

Vi åbner dørene til vores studio for alle fra Odense og hele Fyn.

Læs mere om: