TEGN DIT EGET BAD!

Har du nogensinde tænkt tanken, at det kunne da egentligt være meget fedt, hvis man kunne tegne sit badeværelse online før man tog ned til den lokale VVS’er. Jamen så er du faktisk kommet til det helt rigtige sted! Via Bedre Bad – Bedre Energi tilbyder vi dig nemlig din helt egen ”3D-tegner”. Med denne har du mulighed for at indrette dit nye badeværelse helt fra scratch med møbler, sanitet, fliser, farver og meget mere. Når dine ideer om et nyt badeværelse er klar, kan du frit og uforpligtende sende din tegning til os, du skal blot indtaste dit postnummer og vælge Bedre Bad Odense N. Vi kontakter dig!

Vi deler gerne ud af vores erfaring og kommer med ideer til, hvordan dit nye badeværelse kan blive meget mere end du nogensinde turde drømme om! Samtidigt kommer vi også med et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at bygge eller renovere dit nye badeværelse.

Lidt vejledning til at tegne dit nye badeværelse

Du kan begynde at tegne med tegneprogrammet det samme. Du vælger selv, i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. Når du synes, det begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til dit lokale Bedre Bad-firma. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen, og vi kommer gerne med ekstra ideer til indretning af badeværelset. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprette dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det.

Rigtig god fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse!

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram 

Badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum

I langt de fleste danske hjem, er badeværelset et sted hvor dagen starter og slutter. Vi har alle vores personlige ritualer på badeværelset, som skal sikre os den bedst mulige start og slutning på dagen. Af denne årsag er det vigtigt, at man har et badeværelse som afspejler de behov og krav man har. Der er sjældent 2 badeværelser, som er helt ens. Derfor er det meget vigtigt for os, at vi har en grundig snak med vores kunder, så vi kan forstå netop deres behov og præferencer. Til det formål er tegneprogrammet helt fantastisk. Her kan du i ro og mag gå ind og designe dit drømmebadeværelse, og når du er tilfreds, kan du sende det videre til os. Herefter aftaler vi et møde, hvorpå vi kommer med input til din tegning. Vi har som sagt temmelig stor anciennitet i branchen, og kan derfor ofte komme med gode ideer og forslag, som gør badeværelset endnu bedre.

Vi tilbyder også en service, hvor vi sender en kyndig medarbejder hjem til jeres bolig. Her foretager han så en grundig gennemgang af jeres nuværende badeværelse. Det er helt gratis, og det går en lang vej ift. Vores muligheder for rådgivning. Nogle gange kan der være ekstra faktorer, som skal tages med i planlægningen, og som en fagmand bedre kan gennemskue ved en gennemgang. Denne service kalder vi ganske enkelt for et gratis badtjek, og du finder et link til den relevante underside, som beskriver dette yderligere nederst på siden. Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål til tegneprogrammet eller mulighederne ved et gratis badtjek. Vi står altid klar til at hjælpe!

Læs mere om: