Toiletter

Specielt design og forskellige funktionaliteter – udvalget af toiletter hos Bedre Bad Odense N til din bolig har aldrig været større!

Alle ønsker det personlige badeværelse – med sin helt egen udformning og indretning. Også toilettet skal naturligvis designmæssigt passe ind i og være med til at understøtte det ønskede udtryk. Hos Bedre Bad Odense N giver vi dig valgmulighederne: Vi har det store brede program.

Toiletter – stående eller væghængte

Skal dit nye toilet være stående eller væghængt? Og vælger du den væghængte løsning, skal cisternen så være synlig eller skjult? Skal dit toilet være designet af Phillipe Starck? Eller ønsker du et Geberit toilet med duschfunktion?
Hos os kan du få rådgivning om de forskellige løsninger og de fordele, som de byder på.

toiletter-med-mange-funktioner

Toilettet har fået udvidede funktioner

Hos Bedre Bad Odense N kan du vælge det enkelte toilet med de helt grundlæggende funktioner – men du kan også vælge toilettet med specialfunktioner som f.eks.

  • Vandsparefunktion

    Toilettet er udført med højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare meget vand og mange penge på vandregningen årligt

  • Berøringsfri skyl

    Udskylning sker ved at du blot fører din hånd over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer herefter skyllefunktion. En god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret

  • Dusch funktion

    Med de nye toiletter er der taget hul på en hel ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsom og med lunt vand rengør dig med en blid stråle samt lufttørring efterfølgende. Et duschtoilet er med til at sikre en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert toiletbesøg! Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er mere hygiejnisk og lækkert end aftørring med papir


Du skal ikke stå og selv bøvle med arbejdet selv – Kontakt os på tlf. 66 18 04 57.

Når du lader os stå for monteringen, så er du sikker på, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis en GARANTI og forsikring. 

Bemærk: Når du køber toilet hos os, så er prisen inklusiv montering.

Læs mere om: