ENERGILØSNINGER

Konsultér den lokale fagmand.

Bedre Energi er din lokale og uvildige specialist, når det kommer til energivejledning. Knudsen VVS eller måske bedre kendt som Bedre Bad- Bedre Energi Odense N er din foretrukne fagmand når det kommer til komplette energiløsninger. Vi har mange års erfaring og ved hvad der rører sig indenfor vedvarende energi og grønnere alternativer til strøm og varmekilder - i hvert fald som vi kender dem.

Hos os kan du få rådgivning, der er baseret på den seneste viden – og i vores konkrete løsninger indgår den moderne teknologi, som ikke blot sikrer dig en øget komfort, men også store besparelser. Det vil altså sige at den engangsinvestering man som oftest poster i et nyere og mere energibesparende varmeanlæg, altså er relativt hurtigt tjent ind igen. Både det og så giver det oftest også et bedre indeklima. Dette kan i sig selv være grund nok til at skifte, men derudover at kunne spare mange penge årligt, er jo ikke så dårligt heller. Vi har styr på vores ting og du kan med fordel drage fordel af vores enorme viden indenfor energioptimering og komplette energiløsninger.  

Få Energitjek af din bolig

Hos Bedre Energi Odense N får du altid en helhedsorienteret vurdering i forbindelse med tjek af din bolig.
Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen i vores gennemgang. Med vores store erfaring kan vi ofte anvise mindre ændringer, som fører til optimering og gode besparelser. Vi kan selvfølgelig også lave de store anlæg og sætte dem op så de er selvkørende når vi kører. Det er jo det der er med Bedre Bad - Bedre Energi kædens medlemmer og så Knudsen VVS selvfølgelig også falder ind under - vi sælger løsninger og ikke bare produkter. Vi leverer, installerer og rydder op efter os selv. Derfor kan vi som nogle af de eneste i Danmark bryste os af at vi har det hele med i prisen og ingen skjulte regninger!

Totalløsningen – vi styrer hele projektet

Med totalløsning mener vi også, at fra det øjeblik du beslutter at omsætte dine energitanker til handling, så tager vi hånd om det samlede projekt. Vi går helhjertede ind i projektet allerede fra rådgivningsfasen, hvor vi deler ud af vores erfaringer og generelle viden. Vi sørger for, at du får planlagt det absolut bedste projekt, og at det bliver udformet efter dine behov og ønsker.

Herefter sørger vi for at involvere de relevante håndværkere, og koordinere deres arbejdstider. Du slipper altså for bøvlet med, at maleren møder op før mureren. Vi sikrer os også, at leveringen af kvalitetsprodukter ankommer til tiden via vores leverandørnetværk. Du kan være helt sikker på, at vi ikke forlader projektet før det er ført fuldstændigt til vejs ende. Undervejs i projektet vil du også opdage glæden ved kun at have en enkelt kontaktperson – Nemlig Bedre Bad Odense N. Herved sikrer vi os, at hvis du har nogle indsigelser eller ændringer til projektet, så føres det videre til de relevante personer gennem os. Vi har flere års erfaring med denne form for arbejde, og vi har opdaget at totalløsninger tillader det absolut højeste serviceniveau for kunden hele vejen gennem processen. Du slipper som kunde for bekymringer og besvær -og du bruger et minimum af energi, tid og penge.

Lad os sikre dig den rette energiløsning

Vi udfører energiløsninger over hele Odense og hele Fyn. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvilke energiløsninger vi kan klare, så kontakt os endelig! Vi er altid klar på at tage en snak om kundens problemstilling. Herefter tilbyder vi gerne et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformationer lige her.

Mere om energi- og varmeløsninger:

Herunder finder du links til vores undersider, som indeholder relevante informationer omkring vores forskellige energiløsninger. Her kan du finde inspiration, og indledningsvis læse om hvad vi kan tilbyde. Har du andet i tankerne, end hvad du finder herunder, så står vi klar til at besvare spørgsmål og komme med gode råd.