Få gratis og vedvarende energi med solvarme

Hvad er et solvarmeanlæg og hvordan fungerer det?

Solvarmeanlæg kalder man solfangere, som er sammensat til et energibidragende og miljøvenligt system. Det producerer energi ud fra solens lys uden affaldsstoffer eller spild af nogen sort. 

Solvarmeanlægget kræver dog energi til at pumpe den væske der er indeni systemets rør, kørende rundt. Denne ”væske” ligger i solfangerne tilkoblet dit hus. Solfangerne fanger solen og solen vil opvarme denne væske. Når væsken er varm nok, sendes væsken ind i boligen og afgiver dets varme, hvorefter væsken pumpes tilbage til solfangeren for igen at blive varmet op.

Sådan kører det så længe solen er fremme, og med de moderne solfangere nu til dags virker det faktisk også når der er overskyet og ved dage med lav sol. Danmark har på trods af, at vi er kendt for at have dårligt vejr, faktisk rimelig mange gode solrige dage. Så man kan drage god nytte af sine solfangere.

Energien, der som nævnt skulle bruges til at pumpe væsken rundt, er energi som solfangeren selv generer. Deraf bliver den selvkørende og miljøvenlig. For hver gang solcellen bruger energi, laves der 4 gange så meget energi. Energi, som du drager direkte nytte fra, ved at få opvarmet vand og bolig.

Vedrørende det, vand og bolig, så har man to muligheder når man skal vælge et solvarmeanlæg. Om anlægget kun skal bruges til opvarmning af brugsvand, eller om du vil have opvarmet brugsvand og din bolig. Man kan spare op til 70% på at varme brugsvandet op. Og 30% på opvarmning. Disse besparelser kan du forvente at beholde i 20-25 år efter installation, da dette er levetiden for solfangere.

Brug os til dit næste energiprojekt

Vi er opdateret på alle de nyeste teknologier og anlæg indenfor solvarme og installationer heraf. Vi kan med garanti hjælpe dig igennem hele projektet. Hvis du vælger os som din VVS-installatør vil du få dygtige erfarne medarbejdere, med mange års erfaring indenfor deres felt. Der er ikke nogle spørgsmål vi ikke kan svare på. Vi lover en langtidsholdbar løsning, som skaber værdi for dig mange år frem. Kontakt os nu på 66 18 04 57 for en ufropligtende snak.